Kawy rzemieślnicze SPECIALITY
Kawy rzemieślnicze Coffee Art Masters wypalane są w małym piecu obsługiwanym manualnie w naszej palarni w Bochni. Podczas jednego procesu wypalane jest maksymalnie 3 kg kawy. Każda z nich uzyskała ponad 80 punktów wg skali SCA, co oznacza że są to kawy specialty.
Sprawdź ofertę

Ethiopia Guji Hambella
Kawa posiada wyraźny aromat czerwonych owoców i mlecznej czekolady, z dominującym smakiem borówki i jagody. Pozostawia przyjemny owocowy posmak. Jest idealną propozycją dla osób, które preferują słodkie smaki.
Kup w sklepie
Kenya Kibirigwi Ragati
Kawa o wyrazistej rześkiej i soczystej kwasowości, przyjemny smak kwaśnych owoców, Krótki słodko karmelowy posmak. Idealna propozycja dla osób ceniących sobie orzeźwiającą kwasowość w kawie. Rzemieślniczo wypalana kawa specialty dedykowana do alternatywnych metod parzenia.
Kup w sklepie